FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatočila i izgladnjivala odraslog sina

Autor: sfab
PULA, 18. kolovoza 2011. (Hina) - Glasnogovornik istarske Policijske uprave Valter Opašić potvrdio je danas da je krajem prošlog tjedna uhićena 62-godišnja Puljanka koja je 27-godišnjega sina zatočila u stanu, vezivala lancima i držala ga gladnog, a istražni sudac joj je nakon ispitivanja odredio jednomjesečni pritovor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Policija je u stan 62-godišnjakinje u Zadarskoj ulici došla pošto je njezina kći, i sestra 27-godišnjaka, prijavila da joj majka u stanu drži zatočenoga brata te je rekla da se boji za njegov život, rekao je za Hinu Opašić, dodajući da su ženu uhitili i, nakon kriminalističke istrage, u nedjelju uz kaznenu prijavu zbog protupravnog oduzimanja slobode i obiteljskog nasilja priveli istražnome sucu.

Istražni sudac Županijskoga suda u Puli odredio je 62-godišnjakinji pošto ju je ispitao jednomjesečni pritovor i to zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Istražni je sudac donio i rješenje o provođenju istrage tog slučaja koji je zgrozio pulsku i istarsku javnost.

Mladić je nakon policijske intervencije oslobođen, a brigu o njemu preuzela je njegova sestra.

Susjedi 62-godišnje žene i njezina 27-godišnjeg sina, koji su željeli ostati anonimni, rekli su da majka mladića nikada nije puštala iz stana, a kad bi ona izlazila, ulazna bi vrata vezala lancima s vanjske strane kako nesretni mladić ne bi mogao napustiti stan.

(Hina) xppul yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙