FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: nalaz patologa još nije stigao

Autor: mkov
ŠIBENIK, 22. kolovoza 2011. (Hina) - Odvjetnici zagrebačkog poduzetnika Tomislava Horvatinčića još uvijek nisu dobili službeni nalaz patologa koji je pregledao mrtva tijela talijanskog bračnog para koji je poginuo u naletu glisera zagrebačkog poduzetnika na njihovu jedrilicu prije šest dana u primoštenskom akvatoriju, izjavili su novinarima nakon današnjeg uvida u spis na Županijskom sudu u Šibeniku Horvatinčićevi odvjetnici Velimir Došen i Branko Baica.

Policija je izuzela sve dokaze u slučaju no odvjetnički tim demantirao je navode kako su gotovi nalazi vještačenja auto pilota koji je oduzet iz Horvatinčićevog glisera nakon nesreće.

Na prijedlog Državnog odvjetništva istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku odredio je poduzetniku pritvor od 30 dana zbog straha da će utjecati na svjedoke i daljnji tijek istrage.

Baica i Došen danas su ponovili kako mu je pritvor određen na temelju dva kaznena djela koja se Horvatinčiću stavljaju na teret – uzrokovanje prometne nezgode sa smrtnim posljedicama i nepružanje pomoći unesrećenima.

Na rješenje o pritvoru, kazali su odvjetnici, nitko se nije žalio, pa će Horvatinčić do isteka rješenja biti u šibenskom zatvoru.

(Hina) xjdev ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙