FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milanović o premijerkinoj press konferenciji

Autor: dspo
BARBAN, 21. kolovoza 2011.(HINA) - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas se u Barbanu kratko osvrnuo na današnju konferenciju za novinare premijerke Jadranke Kosor, istaknuvši kako teze koje su na njoj iznijete predstavljaju još jednu provokaciju.

"Premijerka se služi istim sredstvima kao i Sanader. Možete neko vrijeme ići lažima, ali ne baš do kraja. Vjerujem da naši ljudi razumiju, sve je smišljeno kao provokacija kako bi se izazvao konflikt", rekao je Milanović u kratkoj izjavi novinarima.

"Meni je drago što nam premijerka daje toliku važnost, ali isto tako mora se bolje pripremiti za press konferenciju", kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je danas bio i u Rovinju na radnom sastanku čelnika stranaka Kastavske koalicije.

Premijerka Jadranka Kosor na današnjoj se konferenciji za novinare, uz ostalo, kritički osvrnula na izjave predsjednika SDP-a u vezi s imenovanjem veleposlanika, rekavši kako nikada u procesu imenovanja veleposlanika nisu sudjelovali članovi oporbe. Rekla je također da Milanović o projektu "Brijuni Rivijera" pokazao "totalno neznanje i neinformiranost", kako 'Kukuriku koalicije' nema nikakvog dogovora oko investicija, a negativnim je ocijenila i najavu uvođenja poreza na imovinu, koji, kako je kazala, nije "porez na tajkune" već bi ga morao platiti svaki umirovljenik za stančić ili vikendicu.

(Hina) xdspo ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙