FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP: teško stanje hotelskih tvrtaka u PGŽ-u

Autor: dsil
RIJEKA,8. kolovoza 2011.(Hina) - Potpredsjednik primorsko-goranske Županijske organizacije SDP-a Erik Fabijanić upozorio je na današnjoj konferenciji za novinstvo u Rijeci na teško stanje u nekim hotelskim tvrtkama na tom području ističući da ono negativno djeluje na turističku sezonu.

Fabijanić je rekao kako je prije šest godina održana tematska sjednica Županijske skupštine o nepravilnostima u privatizaciji "Liburnia riviera hotela", a ni danas u njima nije definirano vlasničko stanje. Problem je, dodao je, i nezavršena privatizacija tvrtke "Imperial" iz Raba, "Jadran" iz Crikvenice u stečaju te najnoviji primjer zatvaranja hotela "Marina" iz Selca.

Fabijanić je ustvrdio kako je nužno pronaći kvalitetne i stručne strateške partnere tvrtaka, a ne špekulantske ulagače.

Zamjenik primorsko-goranskog župana Vidoje Vujić ocijenio je da je to područje, ali i cijela zemlja, "postalo žrtva stihijskog načina razvoja". "HDZ-ov koncept razvoja je ravan elementarnoj nepogodi, a svi smo postali žrtve i taoci", rekao je i dodao kako su na regionalnoj i lokalnoj razini iscpljene sve mogućnosti da se utječe na razvoj toga kraja te da se samo može upozoravati odgovorne na državnoj razini.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙