FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: vkrb
ZAGREB, 1. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog rasutog tereta otežano se vozi na autocesti A4 Zagreb-Goričan nakon čvora Komin u smjeru Varaždina. Zbog više prometnih nesreća otežano se i u koloni vozi na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru Karlovca. Promet je pojačan na autocesti A1 u smjeru mora. Tijekom dana gužve i zastoji mogući su u turističkim središtima na obali, kao i na dionicama na kojima su u tijeku radovi. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, a u sjeverozapadnom dijelu zemlje usporeno se vozi zbog kiše. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok). Na graničnim prijelazima čekanja nisu duža od 15 minuta. Zbog kvara na sustavu na graničnom prijelazu Pasjak prekinut je teretni promet. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Oblačnije će biti u unutrašnjosti dok se najviše sunčana vremena očekuje na Jadranu. Ponegdje je još moguća kiša ili lokalni pljuskovi i grmljavina, ponajprije u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar većinom slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu uz obalu slaba do umjerena bura, poslijepodne ponegdje zapadnjak i jugozapadnjak, prema otvorenome sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 23 i 27, a na Jadranu od 26 do 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙