FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 8. kolovoza

Autor: dsencar
ZAGREB, 8. kolovoza 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 8. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - U povodu 83. obljetnice smrti osnivača HSS-a Stjepana Radića izaslanstvo te stranke na čelu s predsjednikom Josipom Friščićem položit će vijence i zapaliti svijeće na Radićevu grobu (10 sati, Mirogoj).

ZAGREB - Zajednička konferencija za novinare Matice umirovljenika Hrvatske, Sindikata umirovljenika Hrvatske i Koordinacija umirovljeničkih udruga Hrvatske, na kojoj će biti potpisan i sporazum o suradnji Matice umirovljenika i Sindikata umirovljenika Hrvatske (11 sati, Preradovićeva 33/1).

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruge za promidžbu autentične umjetnosti, kulture i duhovnosti Himalaja, koja će najaviti Međunarodnu putujuću izložbu 2600 godina starih relikvija, koja će biti postavljena u Zagrebu 12., 13. i 14 kolovoza. Izložba je posvećena svjetskom miru i kulturi nenasilja (14 sati, ispred glavnog ulaza u Meštrovićev paviljon, (HDLU) Trg žrtava fašizma bb).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xds ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙