FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 29. srpnja

Autor: uand
ZAGREB, 29. srpnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 29. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

BRIJUNI - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor potpisat će Ugovor o provedbi programa "Brijuni Rivijera", na lokacijama Pineta, Hidrobaza i Otok Sv. Katarina-Monumenti, sa županom Istarske županije, gradonačelnikom Grada Pule, gradonačelnikom Grada Vodnjana, načelnicom Općine Fažana i direktorom Društva "Brijuni Rivijera" d.o.o. (12.30 sati, Mediteranski vrt na Brijunima).

Prethodno će se u nazočnosti predsjednice Vlade potpisati Ugovor o dodjeli poticajnih bespovratnih sredstava prema projektu izgradnje poduzetničkih zona u jedinicama lokalne uprave za 2011. godinu. (10 sati).

ZAGREB - Ustavni sud će na sjednici razmatrati prijedloge za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom članka 1. Ustavnog zakona o izmjenama i dopunama Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, članaka 1.,5.,6.,7.,8.,9. i 10. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, članka 4. stavaka 7. i 8. Ustavnog zakona o izmjenama i dopunama Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina te članka 7. Promjena Ustava Republike Hrvatske (10 sati, Varšavska 3).

ZAGREB - Utakmica 2. kola Prve HNL između Zagreba i Karlovca (20 sati, stadion u Kranjčevićevoj).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)xua

An unhandled error has occurred. Reload 🗙