FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 30. srpnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Pojačan je priljev vozila iz smjera graničnih prijelaza Bregana i Macelj. Kolona vozila koja ulaze na autocestu A 1 zagrebačkom obilaznicom proteže se do zapadnog kraka čvora Jankomir u dužini od 7 km, a od čvora Kosnica također u dužini od oko 11 km. Od ulaska na autocestu A 1 usporeno i u koloni vozi se do 4. km gdje je bila lakša prometna nezgoda. Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 2 km. Pojačan je promet i na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, u smjeru Zagreba kolona je na 7. km, kod mosta Sava. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru Lipovca. Zbog prometne nesreće na 177. km autoceste A 1, kod čvora Gospić, promet u smjeru Splita teče otežano i usporeno, jednim trakom, u koloni od oko 5 km.

Zbog pojačane gustoće prometa na izlazu s autoceste A 1 na čvoru Vrgorac, vozila se preusmjeravaju na čvor Ravča.

Zbog prevrtanja teretnog vozila kod odmorišta Lepenica, prije tunela Tuhobić na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, vozi se otežano. Na Maclju, Bregani, Pasjaku, Rupi, Plovaniji i Kaštelu pojačan je ulazak, a na Bajakovu i GP Karasovići izlazak (čeka se 1-2 sata). Pojačan je priljev vozila prema sjeverno i srednjedalmatinskim otocima, a čekanja za sada ovise o plovidbenom redu. Po potrebi će se tijekom jutra uvoditi i dodatne trajektne linije.

ZAGREB - U većem dijelu Hrvatske djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom, mjestimice uz mogućnost kiše ili kratkotrajnih pljuskova i to uglavnom na sjevernom Jadranu i Gorskom kotaru. Na srednjem i južnom Jadranu pretežno sunčano. Vjetar slab, u istočnoj Slavoniji do umjeren, a na srednjem i južnom Jadranu umjeren do jak sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 26, na Jadranu između 26 i 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙