FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

C.I.O.S. Grupa modernizira vozni park

Autor: tmis
ZAGREB, 25. srpnja 2011. (Hina) - Centar za reciklažu CE-ZA-R, koji djeluje u sklopu regionalne C.I.O.S Grupe, počeo je projekt modernizacije voznog parka kupovinom 11 specijaliziranih kamiona za prikupljanje i prijevoz metalnog otpada, vrijednih gotovo dva milijuna eura, izvijestili su danas iz te Grupe.

Kamioni, nosivosti između 10 i 24 tona, opremljeni su snažnim dizalicama prilagođenim za manipuliranje metalnim otpadom, te s nekoliko specijalnih prikolica.

Nabava kamiona dio je regionalnog projekta modernizacije C.I.O.S. grupe za koji je nedavno Međunarodna financijska korporacija (IFC) s C.I.O.S.-om d.o.o. sklopila ugovor o zajmu od 20 milijuna eura.

C.I.O.S. Grupa trenutno zapošljava više od 1.300 djelatnika i obrađuje godišnje oko 700 tisuća tona metalnog otpada, od čega oko 300 tisuća tona u Hrvatskoj, a do 2015. planira obrađivati do milijun tona godišnje.

C.I.O.S. d.o.o. je regionalna tvrtka za skupljanje i recikliranje željeznog i čeličnog otpada i ostalih otpadnih materijala s pretežno metalnom komponentom. Članica je Scholz grupe, jedne od tri najjače svjetske kompanije u recikliranju čelika i metalnog otpada.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙