FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović u Čazmi

Autor: tmar
ČAZMA, 22. srpnja 2011. (Hina) - Predsjednik Ivo Josipović bio je danas na proslavi 785. obljetnice Čazme, moslavačkoga grada koji danas proslavlja blagdan svoje župe - Sv. Marije Magdalene.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća predsjednik Josipović podupro je gospodarski napredak čazmanskoga kraja, ističući kako cijela Hrvatska mora postati moderna i europska zemlja koja će biti prepoznatljiva po kreativnosti, upornosti i radu.

Predsjednik je Čazmancima, kao što je to već učinio u više hrvatskih gradova, obećao pomoći u nabavi klavira za njihov centar za kulturu.

Na proslavi Dana Čazme, grada s osam tisuća stanovnika, bio je i ministar turizma Damir Bajs, koji je, kako je rekao, posebno zadovoljan velikim napretkom u razvoju turizma u tom kraju, za što su mnogi pokazali zanimanje.

Gradonačelnik Čazme Dinko Pirak rekao je da je taj kraj u posljednje vrijeme, uz pomoć ministarstava i drugih državnih institucija, bio veliko gradiliše te da je osobito mnogo uloženo u razvoj vodovodne i cestovne mreže, a otvaranje novih radnih mjesta trebala bi potaknuti i gotovo rasprodana poduzetnička zona u tom gradu.

(Hina) xmt yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙