FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podgorica: Zapaljeni službeni automobile dnevnika "Vijesti"

Autor: dram
PODGORICA, 14. srpnja 2011. (Hina) - Dva službena automobila neovisnog podgoričkog dnevnika "Vijesti" zapaljena su tijekom noći sa srijede na četvrtak ispred nacionalne sigurnosne agencije u središtu Podgorice (Agencije za nacionalnu bezbjednost-ANB) gdje su bili parkirani.

Kako je u četvrtak izvijestio ovaj dnevnik, događaj se zbio u tri sata ujutro kada je za sada nepoznata osoba, ili više njih, polila benzinom dva službena automobila s jasnim oznakama ovog dnevnika.

Policija i vatrogasci, na poziv stanara zgrade ispred koje su zapaljena vozila, brzo su intervenirali i ugasili požar na već uništenim vozilima.

Policija je nakon uviđaja rekla predstavnicima lista "da je očigledna namjera da se vozila unište". Također je ispitala svjedoka događaja, koji je policiji navodno dao precizan opis osobe koja je zapalila vozila.

Glavni i odgovorni urednik dnevnika "Vijesti" Mihailo Jovović rekao je da se nada da će policija otkriti tko je i zašto zapalio njihova dva službena automobila, tko je to eventualno naložio, a tko izvršio.

"S obzirom na dosadašnje rezultate u rješavanju ovakvih slučajeva, ne samo kad su u pitanju "Vijesti", već i općenito napadi na kritičke medije i novinare, ta nada je prilično tanka", kazao je Jovović crnogorskoj agenciji MINA.

(Hina) xdram ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙