FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenski veterani prikupljaju pomoć za obitelj Bilić

Autor: sobr
ZAGREB, 5. srpnja 2011. (Hina) - Šibenska Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata pokrenula je akciju prikupljanja novca za uređenje obiteljske kuće razvojačenoga hrvatskog branitelja Mile Bilića, oca nestale 17-godišnje Antonije Bilić za kojom se danima traga.

Mile Bilić pridružio se krajem 1991. kao pričuvni djelatnik MUP-a 142. domobranskoj pukovniji HV-a u kojoj je bio do kraja 1995., kada je razvojačen. Umirovljen je prije otprilike dvije godine kao vojnik te ima status ratnoga vojnog invalida Domovinskog rata. Osim nestale kćeri Antonije, ima još troje djece koja se sama školuju, a cijela obitelj živi u lošim uvjetima.

Iz udruge poručuju da će obitelji Bilić svaka pomoć dobro doći pa pozivaju građane, posebice branitelje i njihove udruge, da uplate prilog na žiroračun 2330003-3151670894 otvoren u Splitskoj banci na ime Milke Bilić, majke nestale Antonije Bilić.

"Neka osjete da je cijela Hrvatska uz njih", poručuje predsjednik šibenske Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Neven Mikulandra.

(Hina) xpp/xso yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙