FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarna akcija za sisačkog fotoreportera

Autor: sobr
ZAGREB, 27. lipnja 2011. (Hina) - Udruga profesionalnih fotoreportera pokrenula je humanitarnu akciju za kolegu Miroslava Mimija Kiša, sisačkog fotoreportera koji je krajem travnja preživio moždanu kap s težim posljedicama, a trenutačno je na rehabilitaciji.

Prije nego što se razbolio sisački fotoreporter, otac dvoje djece, bio je duže bez stalnog posla. Otkako se razbolio obitelj je suočena s nemogućnošću otplate dugova, a čeka je još i visoka cijena rehabilitacije.

Pod okriljem Zbora fotoreportera Hrvatske njegovi kolege i sugrađani pokrenuli su humanitarnu akciju kako bi prikupili novac za prijeko potrebnu rehabilitaciju i normalan život obitelji.

Osim prikupljanja donacija od fizičkih i pravnih osoba, zbor je organizirao veliki humanitarni koncert koji će se održati u četvrtak, 30. lipnja u 21 sat na sisačkoj gradskoj tržnici. Cijena ulaznice je simboličnih 25 kuna, a iz zbora najavljuju da će se na koncertu pića prodavati po popularnim cijenama kako bi se privuklo što više gostiju i prikupilo što više novca.

Na koncertu će nastupiti poznati hrvatski bendovi kao što su The Beat Fleet (TBF), Hladno pivo, Zabranjeno pušenje i sisački Vobler. Svi oni će nastupiti besplatno.

Ulaznice se prodaju preko Eventima, u Default Caffeu i Foto klubu "Siscia" u Sisku, a na dan koncerta na ulazu u tržnicu.

Svi prihodi od ulaznica namijenjeni su obitelji Kiš i bit će uplaćeni na njihov žiroračun 2484008-3113078303.

Zbor fotoreportera zahvaljuje svima koji su se uključili u akciju, bilo kroz donacije ili usluge.

Miroslav Mimi Kiš poznati je sisački fotograf koji je zabilježio mnoge trenutke i vizure Siska i njegove okolice, a može se pohvaliti i najboljom športskom novinskom fotografijom 2009. godine.

(Hina) xpp/xso yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙