FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 17. lipnja

Autor: spar
ZAGREB, 17. lipnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska - za petak, 17. lipnja:

ZAGREB - Nastavak 23. sjednice Hrvatskog sabora. Zastupnici će u drugom čitanju raspraviti prijedlog Zakona o cestama, kojim se određuju uvjeti davanja u koncesiju autocesta i posebnih objekata na državnim cestama, poput mostova i tunela. Koncesija za objekte na javnim cestama moći će davati na razdoblje od najviše 40 godina, a koncesionar će steći pravo gospodarskog korištenja objekta. Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja u postupku davanja koncesije donosila bi Vlada kao davatelj koncesije u ime Republike Hrvatske. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6).

(*) ZAGREB - U povodu obilježavanja 22. obljetnice HDZ-a Predsjedništvo HDZ-a, na čelu s predsjednicom HDZ-a Jadrankom Kosor, položit će vijenac na grob prvog hrvatskog predsjednika i predsjednika HDZ-a dr. Franje Tuđmana (9 sati, groblje Mirogoj). Poslijepodne će se održati svečana sjednica u prostorijama NK „Jarun“ (16 sati, NK „Jarun“, Ogulinska 23).

(*) ZAGREB - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sastat će se u Banskim dvorima s kardinalom Vinkom Puljićem, nadbiskupom vrhbosanskim (12 sati, Banski dvori, Trg Sv. Marka 2). TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka.

ZAGREB - Konferencija za novinare udruge GONG u povodu izbora za vijeća i predstavnike nacionalnih manjina koji će se održati 10. srpnja u 19 županija i 164 grada i općina u kojima predstavnici manjina sudjeluju u ukupnom stanovništvu s najmanje 1,5 posto (10 sati, prostorije GONG-a, Trg bana Jelačića 15/4).

Zvjezdicom (*) je označen događaj za kojeg je najava stigla nakon objavljivanja prve najave događaja - Hrvatska - za petak.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Mate Kovačević

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Marko Curać

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xasp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙