FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet prema Zagrebu

Autor: mkov
ZAGREB, 26. lipnja 2011. (Hina) - Pojačan je promet na autocesti A1 u smjeru Zagreba, na Istarskom ipsilonu te na A2 Zagreb-Macelj, a na većini ostalih cesta promet je umjeren, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin zbog radova je zatvorena za promet od Očestova do Pađena. Obilazak je Gračac-D 27-Obrovac-Kistanje-Knin i obratno ili autocestom A1.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba.

Putnički je promet pojačan na graničnim prijelazima Kaštel, Bregana i Macelj u oba smjera, na prijelazima Slavonski Brod, Stara Gradiška, Metković i Županja na ulazu, a na Pasjaku i Rupi povremeno na izlazu.

Trajekti plove redovito.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙