FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet na autocesti A1 prema jugu

Autor: mkov
ZAGREB, 18. lipnja 2011. (Hina) - Pojačan je promet na autocesti A1 u smjeru juga, ali se vozi bez posebnih ograničenja i zastoja, a vozači se molimo da poštuju prometnu signalizaciju na dionicama na kojima su u tijeku radovi, objavio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Dionica državne ceste D1 Knin-Gračac, zbog radova, zatvorena je za promet, od Očestova do Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani.

Na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok.

Na Istarskom ipsilonu na čvoru Ivoli zatvoreni su izlazi u smjeru Rijeke i Pule. Obilazak je preko čvorova Cerovlje ili Rogovići. Na čvoru Vodnjan-sjever zatvoreni su izlazi u smjeru Kanfanara i Pule. Obilazak je izlaz u čvoru Vodnjan jug. Ulazi na Istarski Y u čvoru Vodnjan sjever su otvoreni.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će u subotu od 4 do 14 sati i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Na autocestama i Ličkoj magistrali (D1) nema zabrane

Za sav promet zatvorene su državne ceste: - D22 Novi Marof-Sudovec, - D38 Ruševo-Đakovo, - D31 Velika Gorica-Kravarsko, - D212 Zmajevac-Batina, - D70 Omiš-Gata i - D512 Makarska-Vrgorac.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: - ŽC4030 Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta) i - D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca), - D29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec, kod Marije Bistrice.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Bregana, dok na ostalim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙