FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet na svim glavnim cestovnih pravcima

Autor: mtau
ZAGREB, 25. lipnja 2011. (Hina) - Pojačan je promet osobnih vozila na svim glavnim cestovnim pravcima, na A1 i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora, na A2 Zagreb-Macelj i na A4 Zagreb-Goričan, priopćio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub.

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorene su samo za osobna vozila. Ostali voze obilazno državnim cestama preko Gračaca i Obrovca.

Na Krčkom i Paškom mostu te na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Od 2.50 sati zbog gašenja požara zatvorena je brza cesta Solin-Klis (D8).

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj (čekanja oko 2 sata), Dubrava Križovljanska (20 minuta) i Goričan (20 minuta), Bregana i Rupa.

Trajekti plove redovito.

Danas će se voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima od kiše. Zbog sparnog vremena vozačima koji voze na dužim relacijama HAK savjetuje češće pauze i rashlađivanje bezalkoholnim, negaziranim pićima.

Očekuje se pojačan promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Macelj. Putnički promet povremeno će biti pojačan na graničnim prijelazima Kaštel, Rupa, Bregana i Macelj, dodaje HAK.

(Hina) xpp ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙