FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: gust cestovni i trajektni promet

Autor: tdel
ZAGREB, 25. lipnja 2011. (Hina) - Gust je promet na svim važnijim cestovnim smjerovima, osobito na autocestama iz smjera Slovenije prema untrašnjosti te na A1 i A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera, izvijestio je popodne u 16,20 sati Hrvatski auto-klub.

Na naplati Lučko kolona je na izlazu s autoceste duga 1,5 km.

Gust je promet i na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza sa Slovenijom te na otoku Krku.

Na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste A2 Zagreb-Macelj kolona je 3 km .

Na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina).

Jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin zbog radova je zatvorena za promet od Očestova do Pađena. Obilazak je Gračac-D 27-Obrovac-Kistanje-Knin i obratno ili autocestom A1.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Promet putničkih vozila pojačan je na svim graničnim prijelazima sa Slovenijom. Na graničnom prijelazu Macelj na ulazu u Hrvatsku čeka se 1 do 2 sata, a kolona je 10 km, dok je na izlazu kolona oko 1,5 km.

Gust je priljev vozila u većini trajektnih pristaništa.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙