FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: privedeni vozač nije Antonijin otmičar

Autor: jdev
ŠIBENIK , 22. lipnja 2011. (Hina) - Vozač kamiona koji je jučer zaustavljen kod tunela sv. Rok, te priveden na ispitivanje u šibensko-kninsku Policijsku upravu ne dovodi se u vezu s slučajem nestale 17-godišnje Antonije Bilić iz Drniša, potvrdila je danas Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske PU.

Muškarac je jučer priveden te ispitan u šibenskoj policiji, a njegov kamion pregledali su forenzičari, ali nisu pronađeni tragovi koji bi muškarca ili njegov kamion povezali s nestalom Antonijom.

Glasnogovornica kaže da je ispitano više od 400 osoba, da se nijedna zasad ne povezuje s Antonijinim nestankom, a policija za sada nema ni novih tragova.

I dalje se traži autostopist s mosta na Čikoli koji je 7. lipnja stopirao nekoliko metara dalje od nestale Drnišanke, te je mogao vidjeti registraciju kamiona s bijelom kabinom i plavom ceradom u kojeg se djevojka ukrcala.

Riječ je o muškarcu u šezdesetim godinama, sijede kose, mršave građe. Policija moli građane koji bi mogli nešto znati o njemu da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

(Hina) xjdev ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙