FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vipnetova eKnjižara

Autor: tmis
ZAGREB, 17. lipnja 2011. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtka Vipnet predstavila je danas svoju eKnjižaru u kojoj je oko 200 naslova domaćih i stranih autora na hrvatskom jeziku te nekoliko desetaka tisuća naslova na engleskom jeziku.

Riječ je usluzi pod nazivom "Vip eKnjižara powered by TookBook" kojom se omogućuje download e-knjiga, digitalnih verzija knjiga prilagođenih čitanju na ekranu, a kao svojevrsna 'high-tech' knjižara dostupna je na računalima, smartphone-ima i tablet uređajima.

Na predstavljanju je istaknuto i da je usluga jednostavna i dostupna bez upotrebe kreditnih kartica, jer se plaćanje može obaviti s korisničkog mobilnog prepaid ili postpaid računa, a jednom kad je korisnik kupio e-knjigu ona je njegova zauvijek te je dostupna na njegovom profilu u Vip eKnjižari.

Ponuda knjiga uključuje suvremena i klasična djela domaće i svjetske književnosti, kao i popularne naslove iz područja poslovne literature, znanosti, umjetnosti i drugih područja.

Uslugu su u Vipnetu razvili u suradnji s prvom hrvatskom e-knjižarom TookBook.com u vlasništvu zagrebačke tvrtke Lamaro, čiji je direktor Marin Maletić kazao da su na tom projektu s nizom izdavača radili zadnje dvije godine.

Kazavši na predstavljanju da po svjetskim trendovima e-knjige imaju sve više poklonika, direktor marketinga Vipneta Gernot Ernst Rasch dodao je i da je Vipnet prvi telekom na hrvatskom tržištu koji je ponudio uslugu prodaje e-knjiga.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙