FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Burić: Čvrsto smo uz Drmića

Autor: dber
ZAGREB, 17. lipnja 2011.(Hina) - Saborski zastupnik HDSSB-a Dinko Burić danas je podupro svoga stranačkog kolegu Ivana Drmića za kojega je Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) danas predložilo skidanje zastupničkoga imunuteta na DORH-ov i USKOK-ov zahtjev, rekavši kako predsjedništvo stranke čvrsto stoji uza svoga glavnog tajnika i saborskoga zastupnika.

"To nije ništa drugo nego nastavak policijsko-političkoga progona vladajućih struktura koji pred izbore nastoje koristiti represivni aparat", kazao je Burić u izjavi u Saboru nakon sjednice MIP-a.

Rekao je i da se to čini "uz pomoć političke marionete Mladena Bajića" koji, kaže Burić, "služi u svrhu, ne samo obračuna unutar HDZ-a s nepoćudnim kadrovima, nego i u svrhu političkoga obračuna s političkim neistomišljenicima".

"Ivan Drmić nije nikakav počinitelj bilo kakva kaznenoga djela nego je sam žrtva bezobzirne prijevare", ustvrdio je Burić i dodao da je taj "političko-policijski progon počeo još monitiranjem optužnice Branimiru Glavašu na inicijativu Ive Sanadera".

"Brzo će se pokazati da će, bez obzira što radili u ovo malo vremana što im je ostalo na vlasti, HDZ-ova vrhuška završiti tamo gdje je odnedavno i njihov voljeni vođa Ivo Sanader", kazao je Burić.

(Hina) xbdj/xvl ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙