FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mkov
ZAGREB, 17. lipnja 2011. (Hina) - Zatvorena je državna cesta D1 između Knina i Gračaca, zbog radova između Očestova i Pađena, a obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani.

Na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok.

Na Istarskom ipsilonu na čvoru Ivoli zatvoreni su izlazi u smjeru Rijeke i Pule. Obilazak je preko čvorova Cerovlje ili Rogovići. Na čvoru Vodnjan –sjever zatvoreni su izlazi u smjeru Kanfanara i Pule. Obilazak je izlaz u čvoru Vodnjan jug. Ulazi na Istarski Y u čvoru Vodnjan sjever ostaju otvoreni.

Od 15. lipnja do 15. rujna zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, subotom od 4 do 14 sati i nedjeljom od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D1).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Danas će u Hrvatskoj prevladavati pretežno sunčano te u mnogim krajevima vruće i sparno. Poslijepodne u sjeverozapadnom području, Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Istre ponegdje lokalno moguć jači razvoj oblaka uz uz pljusak i grmljavinu. Vjetar većinom slab, poslijepodne u zapadnoj unutrašnjosti ponegdje umjeren jugozapadni, a na sjevernom Jadranu većinom umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 27 i 32°C.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙