FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 11. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Normaliziran je promet na autocesti A1 nakon čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca. Zbog prometne nesreće otežano se vozi na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prije tunela Čelinka (24. km) u smjeru Zagreba. Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima, na autocesti A1, prema jugu, A2 Zagreb-Macelj, prema Zagrebu i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Zatvorena je državna cesta D1 između Knina i Gračaca, zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1. Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Zbog radova na državnoj cesti D102, na otoku Krku, kod zračne luke, vozi se otežano i usporeno. Promet putničkih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj (čekanje oko jedan sat) i Bregana na ulasku u Hrvatsku. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Mala mogućnost za kratkotrajne poslijepodnevne lokalne pljuskove u unutrašnjosti Istre, Gorskom kotaru, Lici, unutrašnjosti Dalmacije i uz obalu južnog Jadrana. Vjetar slab, na Jadranu prijepodne mjestimice umjerena bura, poslijepodne na otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 22 i 27 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙