FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 7. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A 1 od vijadukta Božići do tunela Čelinka vozi se dvosmjerno, a brzina je ograničena na 60 km/h, a od 7 do 13 sati zbog radova održavanja sustava naplate cestarine korisnici neće moći plaćati cestarinu i pretplatne proizvode debitnim i kreditnim karticama na naplatnoj postaji Sveti Rok. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Promjenljivo uz povremenu kišu, najčešću u gorskoj Hrvatskoj te osobito na sjevernom Jadranu gdje može biti i obilnija. Sredinom dana i poslijepodne očekuju se lokalni pljuskovi, a moguće je i jače grmljavinsko nevrijeme. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjereno i jako jugo. U većini krajeva vrlo toplo i sparno, uz najvišu temperaturu od 23 do 28, u Slavoniji do 31 stupanj Celzijev.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙