FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Ivo Josipović o pozivu Tadiću

Autor: scar
SISAK, 16. lipnja 2011. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović - odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li pozvati srbijanskog predsjednika Tadića na obilježavanje Dana državnosti Republike Hrvatske, 25. lipnja - rekao je kako će se predsjednika Tadića poznati ako će se pozvati predsjednike svih zemalja u regiji.

"Ako ćemo pozvati predsjednike svih zemalja u regiji, svih susjeda od istočnih do zapadnih, tada ćemo pozvati i predsjednika Srbije Borisa Tadića na proslavu Dana hrvatske državnosti", izjavio je predsjednik Josipović u Sisku, gdje je danas bio nazočan na obilježavanju Dana sisačko-moslavačke županije.

Previše smo čekali s tom vrstom proslave, mislim kako smo sada ipak sve dogovorili. Proslava će imati sve one važne elemente i osvrt na našu 20-godišnju povijest i pogled u budućnost, kazao je hrvatski predsjednik Josipović.

Na novinarsko pitanje, tko je odgovoran za kašnjenje u organizaciji, predsjednik je naveo kako nije pitanje odgovornosti, jer, kazao je, ideje dolaze i razvijaju se i tu nema nikakve krivnje i sve će biti kako treba biti.

(Hina) xscar ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙