FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: ugovor između Arenaturista i Zagrebačke banke

Autor: dspo
PULA, 16. lipnja 2011. (Hina) - Arenaturist i Zagrebačka banka potpisali su danas u Puli ugovor o kreditiranju investicijskog programa Arenaturista u 2011/2012. godini za hotel Histria i turističko naselje Punta Verudela.

Ukupan iznos investicije je 25 milijuna eura, a nakon ulaganja oba objekta bit će kategorizirana sa četiri zvjezdice i nosit će hotelski brand Park Plaza.

Budući puni nazivi objekata bit će Park Plaza Histria i park Plaza Verudela, naglasio je predsjednik Upravnog odbora Arenaturista i predsjednik Park plaza hotela Boris Ivesha dodajući da je namjera ulaganja u kvalitetu objekata produženje sezone kao i privlačenje gostiju više platežne moći.

U hotelu Histria obnovit će se i moderno namjestiti 233 sobe i devet suita, renovirat će se kongresni centar s dvoranom za 700 sudionika te još tri sale za sastanke, a novo u ponudi hotela bit će spa-wellness centar.

Kompletno naselje Verudela po završetku investicije brojit će 18 vila, 436 novih apartmana i 123 studija, a kako je danas najavljeno svi veći poslovi obuhvaćeni investicijom ugovarat će se s domaćim tvrtkama.

Predsjednik Uprave Zagrebačke banke Franjo Luković izrazivši zadovoljstvo potpisanim ugovorom istaknuo je kako će realizacijom ovog projekta Pula postati još atraktivnija turistička destinacija, a Arenaturist s novim imageom će zasigurno biti uz bok najjačim hotelijerima na Mediteranu.

(Hina) xdspo yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙