FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 16. lipnja

Autor: dsta
ZAGREB, 16. lipnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 16. lipnja.

ZAGREB - Ured Svjetske banke u Hrvatskoj predstavit će izvješće "Reforme željeznica u jugoistočnoj Europi i Turskoj: jesu li na dobrom putu?". Izvješće ocjenjuje stanje željeznica u regiji koja uključuju Hrvatsku, Albaniju, BiH, Kosovo, Crnu Goru, Bivšu Jugoslavensku Republiku Makedoniju, Srbiju, Bugarsku, Rumunjsku i Tursku (11,00 sati, Ured Svjetske banke, Radnička cesta 80/9).

ZAGREB - U organizaciji Poslovnog dnevnika i magazina Banka održat će se 3. konferencija "Novi modeli rasta hrvatskog gospodarstva" na temu "Investicije u prometnu i komunikacijsku infrastrukturu u kraćem roku". Na konferenciji će biti riječi o tome je li tzv. odličan hrvatski geotransportni položaj iluzija te će se pokušati odgovoriti na pitanje modernizira li se hrvatsko gospodarstvo tempom koji mu omogućava da drži korak s konkurencijom (9,30 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

(*) ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković održat će sastanak u vezi razmatranja Nacionalnog pčelarskog programa 2011.- 2012. godine. Po završetku sastanaka, koji je zatvoren za medije, predviđene su izjave za novinare (oko 13,00 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Grada Vukovara 78).

OPATIJA - Hrvatska komora inženjera građevinarstva (HKIG) organizator je konferencije "Hrvatska - nova vrata Europe" u sklopu koje će se održati i istoimeni okrugli stol. Cilj okruglog stola je konkretizirati sadržaj studije HKIG o razvojnim projektima u Hrvatskoj, kao temeljnom putokazu za integraciju hrvatskog razvojnog potencijala i poglavito novog EU interesa za partnerstva u Hrvatskoj. Okruglom stolu će prethoditi konferencija za novinare (10,00 sati, Hotel Ambasador).

(*) je označen događaj za koji je poziv stigao poslije emitiranja prve najave.

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙