FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na konferenciji SAP World Tour 2011 oko 400 sudionika

Autor: tmis
ZAGREB, 8. lipnja 2011. (Hina) - Tradicionalna regionalna konferencija 8. SAP World Tour 2011 u organizaciji tvrtke SAP d.o.o. okupila je danas oko 400 domaćih i stranih sudionika te ukazala na trendove i potencijalna tehnološka rješenja kojima se mogu prevladati krizna vremena te osigurati održiv poslovni razvoj.

Otvarajući konferenciju njemački veleposlanik u Hrvatskoj Bernd Fischer naglasio je kako Njemačka želi pomoći Hrvatskoj u brojnim sektorima kao i da će zasigurno brojne članice EU-a biti znatiželjne što Hrvatska kao nova članica nudi.

Dodao je i da u budućnosti zemlje EU-a, a time i nove članice, čekaju brojne tehnološke i druge promjene te da za njih treba biti spreman.

Ocjenivši da je IT sektor u Hrvatskoj imao najmanje 'kontrakcija' u krizi, direktor SAP d.o.o. Igor Dropulić podsjetio je na vodeću tržišnu poziciju SAP-a u Hrvatskoj u kompletnim poslovnim rješenjima. To potvrđuju i prvi mjeseci ove godine u kojima je SAP zabilježio više transakcija nego ikad do sada, oko 20 mjesečno, a iako nisu velikog obujma ipak pokazuju spremnost hrvatskih tvrtki za tehnološke investicije, smatra Dropulić.

Naglasio je i da novo vrijeme pred poslovni svijet stavlja nove izazove, od kojih je jedan od najvećih održivost razvoja, ali i njegovo financiranje, kao i nova poslovna etika, očekivanja od javnog sektora te tehnološki pomak.

Na današnjoj SAP-ovoj konferenciji prezentirana su i brojna SAP-ova rješenja koja koriste tvrtke različite veličine u Hrvatskoj gdje SAP ima ukupno 200 korisnika te više od 250 certificiranih konzultanata u partnerskoj mreži.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙