FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nexe Grupa uložila 18 milijuna kuna u implementaciju Microsoftovog rješenja

Autor: tmis
ZAGREB, 1. lipnja 2011. (Hina) - Tvrtka Microsoft Hrvatska na današnjoj je konferenciji za novinare predstavila najveći regionalni projekt implementacije Microsoftovog integriranog poslovnog informatičkog rješenje Dynamics NAV za podršku poslovanja u sedam tvrtki-članica Nexe Grupe koja je u to uložila 18 milijuna kuna.

Riječ je o najvećem projektu te vrste u regiji, a nova rješenja omogućavaju standardizaciju procesa rada te učinkovitije izvještavanje, lakše i brže donošenje odluka, istaknuto je na konferenciji.

Kazavši da je implementacija tog projekta u tvrtke-članice Nexe Grupe u Hrvatskoj u završnoj fazi, predsjednik Uprave Nexe grupe Ivan Ergović istaknuo je i važnost toga za poslovanje Grupe te da su u to ušli zbog potrebe za jedinstvenim sustavom praćenja poslovanja i izvještavanja tvrtki članica.

Sustav su implementirali zajedno s partnerima iz tvrtke Adacta te očekuje da će uz kvalitetnije i brže zadovoljenje potreba kupaca taj sustav omogućiti i stjecanje veće konkurentnosti na tržištu.

Najavio je i da se u idućim godinama planira implementacija tog sustava u njihovim tvrtkama u Srbiji te u Bosni i Hrecegovini.

Nexe Grupa je poslovni sustav 30-ak tvrtki s područja Hrvatske, BiH te Srbije koji zapošljava oko 3.500 ljudi.

Zadovoljstvo suradnjom izrazio je i direktor Microsoft Hrvatska Ivan Vidaković naglasivši važnost ulaganja u taj projekt i s obzirom na smanjena ulaganja u IT i posljedično pada domaćeg gospodarstva.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙