FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla mjestimice

Autor: nkot
ZAGREB, 7. lipnja 2011. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u Lici, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda, a obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Na autocesti A 1 od vijadukta Božići do tunela Čelinka vozi se dvosmjerno, a brzina je ograničena na 60 km/h, a od 7 do 13 sati zbog radova održavanja sustava naplate cestarine korisnici neće moći plaćati cestarinu i pretplatne proizvode debitnim i kreditnim karticama na naplatnoj postaji Sveti Rok.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h.

Zatvorena je državna cesta D1 između Gračaca i Knina, zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac, i obratno ili autocestom A 1 - do 15. lipnja.

Naizmjence se vozi: na D50 između čvora Sveti Rok i Gračaca, Jadranskom magistralom (D8) između Omiša i Dugog Rata, Ličkom magistralom (D1) kroz Budačku Rijeku, između Novog Marofa i Turčina (D3), između Karlovca i Duge Rese u mjesu Gornje Mrzlo Polje (D3) i između Konjšćine i Budinšćine (D24).

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙