FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mjestimice magla

Autor: nkot
ZAGREB, 19. svibnja 2011. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na cestama u Lici, Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Slavoniji, te na autocestama: A 1 između Zagreba i Karlovca te tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A 2 Zagreb-Macelj između Zaboka i Zaprešića i A 3 Bregana-Lipovac od Ivanić Grada do Lipovca, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova na autocesti A 1 između Lučkog i Jastrebarskog, od 15. do 17. kilometra vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika, a kroz tunel Mala Kapela jednom tunelskom cijevi.

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema graničnom prijelazu Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D 1.

Zbog radova na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Od 7 do 13 sati zbog održavanja sustava naplate cestarine korisnici neće moći plaćati cestarinu debitnim i kreditnim karticama na naplatnim postajama Velika Kopanica.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h.

Zbog radova na mostu u mjestu Okuje zatvorena je državna cesta D 31 Velika Gorica- Kravarsko. Obilazno se vozi državnom cestom Velika Gorica-Buševec, ili autocestom A 11 Velika Gorica-čvor Buševec do Kravarskog.

Pojačan je ulazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana, čekanja su oko sat vremena. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙