FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog radova ponegdje ograničenja u prometu

Autor: nkot
ZAGREB, 10. svibnja 2011. (Hina) - Zbog radova na autocesti A 1 između Lučkog i Jastrebarskog od 15. do 17. km vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika, a kroz tunel Mala Kapela također se vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova na brzoj cesti Kikovica-Orehovica zatvoren je pretjecajni trak od čvora Čavle do vijadukta Svilno, u smjeru Rijeke. Vozi se usporeno suženim kolnikom.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko, brzina je ograničena na 40 km/h.

Od 8 do 18 sati promet se povremeno prekida uz državnu cestu D 2, na dionici od nadvožnjaka Nemetin do Klise, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju po 15 minuta, svakog punog sata.

Naizmjence se vozi: na Jadranskoj magistrali (D8) na Šibenskom mostu i između Omiša i Dugog Rata, Ličkom magistralom (D1) kroz Budačku Rijeku i

između Novog Marofa i Turčina (D3).

Na graničnim prijelazima promet je rijedak.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙