FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Končar D&ST: za isplatu dividende 14,1 milijun kuna

Autor: tper
ZAGREB, 3. lipnja 2011. (Hina) - Glavna skupština tvrtke Končar Distributivni i specijalni transformatori (D&ST) donijela je odluku o isplati 55,18 kuna dividende po svakoj povlaštenoj i redovnoj dionici, odnosno ukupno 14,1 milijun kuna, priopćila je danas ta tvrtka.

Dividenda će se isplatiti dioničarima koji budu upisani u depozitoriju SKDD kao vlasnici dionica 15 dana iza datuma održavanja Glavne skupštine, navodi se u današnjoj obavijesti tvrtke na Zagrebačkoj burzi.

Isplata dividendi izvršit će se najkasnije u roku od 15 dana od dana stjecanja tražbina za isplatu dividende.

Končar D&ST prošle je godine ostvario ukupne prihode od 702,8 milijuna kuna i neto dobit od 37,1 milijun kuna.

Na jučer održanoj Glavnoj skupštini usvojena je, među ostalim, i odluka o isplati jednokratne nagrade članovima Nadzornog odbora u visini jedne desetine iznosa nagrade predsjednika Uprave tvrtke po ostvarenom poslovnom rezultatu za 2010. u neto iznosu, na koji će tvrtka platiti poreze, prireze i doprinose.

Dioničari su na Glavnoj skupštini primili na znanje i plan za 2011., koji su usvojili Uprava i Nadzorni odbor, a kojim se planiraju ukupni prihodi od 687 milijuna kuna, ukupni rashodi od 651 milijun kuna te neto dobit od 28,8 milijuna kuna.

(Hina) xtp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙