FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 31. svibnja

Autor: dduk
ZAGREB, 30. svibnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 31. svibnja.

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca - Udruga geodetsko geoinformatičke struke i Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će konferenciju za novinare s temom "Kaos u zemljišnim knjigama je glavni uzrok nekonkurentnosti Hrvatske - moramo ažurirati registre iz 19. stoljeća!" Na konferenciji će biti predstavljena Strategija razvoja geodetske djelatnosti čije prihvaćanje je po mišljenju HUP-a preduvjet za ubrzano sređivanje zemljišnih knjiga i katastra. (11,00 sati, HUP, Pavla Hatza 12).

ZAGREB - Konzultantska tvrtka Roland Berger predstavit će studiju "Retail bankarstvo u srednjoj i istočnoj Europi - utjecaj krize na naplatu bankovnih potraživanja" koju je izradila s Europskom udrugom za financijski menadžment i marketing (8,30 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Počinje trodnevna međunarodna konferencija o radu pod naponom, u organizaciji Hrvatske elektroprivrede i Udruge europskih država koje prate, primjenjuju i unapređuju tehnologiju rada pod naponom (LWA). Sudionici su predstavnici tvrtki koje se bave alatima i zaštitnim sredstvima za rad pod naponom. U sklopu konferencije, demonstracije će se izvoditi u transformatorskoj stanici Žerjavinec. (10,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙