FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uduga i stranka Ladonja se udružuju i raspisuju predizbore

Autor: sfab
PULA, 22. svibnja 2011. (Hina) - Udruga građana Ladonja i stranka Ladonja danas su donijele odluku o udruživanju u "Ladonja-savez za drukčije sutra", rekao je predsjednik Udruge Ladonja Plinio Cuccurin danas na konferenciji za novinare, na kojoj su najavljeni i predizbori, za čiju su provedbu osnovana tijela i utvrđena okvirna pravila.

O predizborima za izbor kandidata za Ladonjinu kandidacijsku listu za Sabor govorio je predsjednik Predsjedništva Predizbora 2011. Angelo Mattich.

Za predizbore za Ladonjinu listu mogu se kandidirati punoljetni građani koji uspiju prikupiti 200 potpisa građana; birači će zaokruživati tri od 14 imena, a osoba s najviše glasova bit će nositelj liste Ladonje, ostali će biti rangirani prema ukupnom broju glasova.

Birališta će biti organizirana u istarskim gradovima kao i u susjednoj županiji, a moći će se glasati i telefonom i internetom. U narednih desetak dana bit će pripremljen "Projekt", odnosno svojevrsna platforma za izlazak na predizbore, a datum početka predizbora odredit će se na skupštini Ladonje koja je zakazana za 10. lipnja.

(Hina) xdspo yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙