FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maloljetnica opljačkala župni ured u Livnu

Autor: zkre
MOSTAR, 17. svibnja 2011. (Hina) - Policija u Hercegbosanskoj županiji podnijela je prijave protiv petnaestogodišnje djevojke iz Livna koju se sumnjiči za tešku krađu iz župnog ureda, odakle je uzela više od 20.000 maraka (oko 11.000 eura), te protiv njezina oca za prikrivanje ovog kaznenog djela, objavilo je u utorak županijskog ministarstvo unutarnjih poslova.

Nakon ispitivanja u policiji, petnaestogodišnja učenica prvog razreda srednje škole u Livnu priznala je da je početkom travnja opljačkala župni ured u Lištanima kod Livna.

Iz župnog ureda ukrala je blagajnu u kojoj se nalazilo oko 20.000 maraka u različitim valutama, štedna knjižica i četiri bankovne kartice, priopćila je policija.

Maloljetna djevojka priznala je da je iz blagajne uzela veći iznos novca nekon čega je dio vratila mjesnom župniku. Prema navodima policije, njezin je otac dio novca koji je pronašao u blagajni odbačenoj nedaleko od kuće zamijenio u drugu valutu, dio vratio župniku u Lištanima dok je dokumentaciju, bankovne knjižice i kartice spalio.

Tijekom ispitivanja, policija je otkrila i da je maloljetna djevojka izvela još nekoliko krađa na području Livna.

(Hina) xzkre yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙