FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugašeni požari u Šibensko-kninskoj županiji

Autor: nkot
ŠIbENIK, 13. svibnja 2011. (Hina) - Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS) jutros je izvijestila kako je sinoć ugašeno nekoliko požara u Šibensko-kinskoj županiji.

Požar kod Vodica, na predjelu Mrdakovica ugašen je u 19,30 sati. Izgorjelo je 10 hektara borove i hrastove šume. U gašenju je sudjelovao protupožarni zrakoplov kanader te pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Šibenik i dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Vodice, Tisno, Brodarica-Krapanj, Pirovac, Šibenik i Zaton.

Oko 19,20 sati ugašen je požar kod Knina, na predjelu Đevrske. U požaru, koji je dojavljen oko 13,50 sati, izgorjelo je 7,5 hektara borove šume, trave i niskog raslinja. U gašenju je sudjelovao je protupožarni zrakoplov kanader i vatrogasci iz DVD Kistanje i Ervenik.

Oko 20,10 sati ugašen je požar kod Knina na predjelu Surdupa. U požaru je izgorjelo 12 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju je sudjelovala JVP Knin.

Oko 19,20 sati ugašen je požar kod Knina, na predjelu Očestova. U požaru je izgorjelo 12 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su pripadnici JVP Knin, DVD Ervenik i Sveti Juraj Kistanje.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙