FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dan Dubrovačko-neretvanske županije

Autor: hspa
DUBROVNIK, 12. svibnja 2011. (Hina) - Svečanom sjednicom Županijske skupštine, na kojoj su uručene županijske nagrade, danas je obilježen Dan Dubrovačko-neretvanske županije i blagdan njezina zaštitnika sv. Bogdana Leopolda Mandića.

Okupljenim gostima i uzvanicima obratio se župan Nikola Dobroslavić koji je, uz ostalo, govorio o projektima provedenima u proteklu jednogodišnjem razdoblju.

Podsjetio je kako je županija donijela izmjene i dopune prostornog plana te se zauzimala za unaprjeđenje uvjeta za razvoj gospodarstva. Provodili smo projekt Centra za gospodarenje otpadom, rješavali pitanja studentskog kampusa i studentskog doma u suradnji s dubrovačkim Sveučilištem, a posebno smo nastojali poboljšati uvjete života umirovljenika, za što smo osigurali 700.000 kuna, kazao je župan.

Na sjednici je nagrada za životno djelo uručena akademiku Igoru Fiskoviću, godišnja nagrada Košarkaškom klubu "Dubrovnik" i predsjedniku Udruge neretvanskih lađara Marku Marušiću, a za promicanje ugleda i imena županije nagradu su primili glasoviristica Ivana Marija Vidović i Gimnazija u Metkoviću.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙