FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IBM "Dan pametnijih rješenja"

Autor: dduk
ZAGREB, 11. svibnja 2011. (Hina) - Informatička tvrtka IBM na današnjoj je konferenciji "Dan pametnijih rješenja" predstavila najnovije softverske proizvode i inovacije, razvojnu strategiju poslovanja te obilježila stotu godinu postojanja, izvijestili su na konferenciji za novinare predstavnici IBM-a.

Pred više od 300 sudionika, IBM-ovi stručnjaci, poslovni partneri i suradnici kroz pet nizova predavanja predstavili su svoja iskustva i projekte temeljene na IBM-ovim tehnologijama i softverskim rješenjima koja pomažu u smanjenju troškova, optimiziranju poslovnih procesa i povećavanju učinkovitosti, rekao je na konferenciji za novinare IBM-ov izvršni direktor softverske grupe za srednju i istočnu Europu Zoran Hrustić.

Novi izazovi na tržištu zahtijevaju nova rješenja, pa je ove godine tradicionalna konferencija poznata pod nazivom "Dan IBM softvera" održana pod nazivom "Dan pametnijih rješenja", ističu iz IBM-a.

U sklopu konferencije održan je i Financijski forum na kojem su predstavljena sva IBM softverska rješenja i pružene cjelovite informacije za sve zainteresirane tvrtke, posebice nova analitička rješenja koje utječu na kvalitetu uvida u poslovanje i kontrolu nad mehanizmima učinkovitosti i upravljanja rizicima.

IBM je registriran u SAD-u 1911. godine kao Computing-Tabulating-Recording Co., a kasnije mijenja ime u sadašnje - International Business Machines - IBM. Tvrtka se bavi razvojem i izradom najnaprednijih informatičkih tehnologija, uključujući računalne sisteme, programe, mrežne sisteme, uređaje za pohranu i mikroelektroniku.

IBM-ove dionice kotiraju na burzi u New Yorku, drugim burzama u SAD-u i ostalim svjetskim burzama. Korporacija zapošljava oko 400 tisuća ljudi i ima približno 546 tisuća dioničara.

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙