FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog bure zatvoren promet Sveti Rok - Maslenica

Autor: mcur
ZAGREB, 9. svibnja 2011. (Hina) - Paški most, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (D 54) i autocesta A 6 Rijeka-Zagreb otvoreni su za sve skupine vozila, javio je Hrvatski autoklub.

Zbog bure, dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnim cestama D 54, D 27 i D 50: čvor Maslenica-Zaton Obrovački-Gračac-čvor Sveti Rok, i obrnuto.

Jadranskom magistralom (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle).

Za sav promet zatvorena je državna cesta D 502 između Zemunika Gornjeg i Zemunika Donjeg, zbog prevrnutog teretnog vozila. Iz Zadra prema autocesti A 1 vozi se preko Murvice i Poličnika do čvora Zadar 1, a prema Zagrebu preko Islama Latinskog, Smilčića i Karina do čvora Sveti Rok.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni u Gorskom kotaru, Lici, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Od 8 sati, na autocesti A 1 između Lučkog i Jastrebarskog vozit će se dvosmjerno, jednom stranom kolnika od 15. do 17. km. Od 8 do 13 sati na 21. km u smjeru Zagreba vozit će se jednim trakom, a u 12 sati promet će biti privremeno prekinut u oba smjera, zbog sigurnosti prilikom podizanja portala. Od 9 sati kroz tunel Mala Kapela vozit će se također dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko, brzina je ograničena na 40 km/h.

Od 8 do 18 sati promet se povremeno prekida uz državnu cestu D 2, na dionici od nadvožnjaka Nemetin do Klise, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju po 15 minuta, svakog punog sata.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Ne plovi trajekt na liniji Sumartin-Makarska i katamaran Vis-Split. Katamaran na relaciji Jelsa-Bol-Split isplovio je iz Stari Grada u 6 sati direktno za luku Split, bez pristajanja u luci Bol.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙