FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HTZ: nastavak promidžbenih aktivnosti hrvatskog turizma

Autor: dsta
ZAGREB, 2. svibnja 2011. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica (HTZ), nakon uspješno odrađenog četveromjesečnog razdoblja intenzivnih promidžbenih aktivnosti, u sljedećim će razdoblju intenzivirati pripreme za nadolazeću turističku sezonu kroz preostale sajamske nastupe i prezentacije, nastavak kampanje oglašavanja, prihvat inozemnih predstavnika medija i agenata kao i organizaciju Dana kulturnog turizma, izvijestili su iz HTZ-a.

Tako ovaj tjedan HTZ predstavlja turističku ponudu Hrvatske na sajmu u Dubaiju (2. do 5. svibnja), a nakon toga slijede prezentacije na turističkim sajmovima u Bilbau (5. do 8. svibnja), Šangaju (12. do 15. svibnja), Padovi (14. do 22. svibnja) kao i na specijaliziranom kongresnom sajmu IMEX u Frankfurtu (24. do 26. svibnja).

Trenutno u Hrvatskoj borave turistički agenti iz Brazila za koje HTZ organizira inspekcijsko putovanje te poslovnu radionicu s hrvatskim turističkim subjektima, a Hrvatsku će u organizaciji HTZ-a ovog tjedna posjetiti i agenti iz Turske.

Sljedeći tjedan u Dubrovniku će u sklopu zajedničke akcije TUI-ja i HTZ-a pod nazivom TUI INSIDE boraviti 900 njemačkih turističkih agenata.

TUI Deutschland jedan od najvećih svjetskih organizatora putovanja, ove je godine odabrao Hrvatsku i Dubrovnik kao odredište koje će posebno promovirati na njemačkom i europskom tržištu. Upravo 900 najboljih agenata prema testiranju o poznavanju turističke destinacije kao i dosadašnjoj prodaji aranžmana za Hrvatsku, boravit će na nagradnom putovanju gdje će sudjelovati u dodatnim edukacijama i razgledati najznačajnije turističke potencijale Dubrovačko-neretvanske županije.

Također, za turoperatore i agencije koji u svojim brošurama nude opću turističku ponudu Hrvatske, HTZ organizira inspekcijsko putovanje Šibensko-kninskom županijom (15. do 19. svibnja).

(Hina) xpp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙