FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oglašavanje hrvatskog turizma na TV postajama

Autor: tmis
ZAGREB, 18. travnja 2011. (Hina) - Za oglašavanje hrvatskog turizma na globalnim TV postajama, koje je u tijeku i trajat će do sredine lipnja ove godine, Hrvatska turistička zajednica-HTZ ove godine izdvaja 9,5 milijuna kuna.

O tome su danas izvijestili iz Glavnog ureda HTZ-a napominjući da se oglasi odnosno promotivni spotovi hrvatskog turizma 'vrte' na globalnim TV postajama CNN, BBC World, Euronews i Eurosport. Riječ je o spotovima pod nazivima "Mediteran kakav je nekad bio", "Recepti" i "Brojevi" koji u trajanju od 30 sekundi prikazuju autentičnost, način života, eno-gastro ponudu, prirodnu i kulturnu baštinu te turističke atrakcije Hrvatske.

U isto vrijeme promotivna kampanja hrvatskog turizma provodi se i putem bannera na internet portalima navedenih globalnih TV postaja, kao i na TV kanalima najvažnijih emitivnih turističkih tržišta (Njemačka, Italija, Slovenija, Skandinavija, Austrija, Češka i drugima) te u Hrvatskoj.

Prema Programu rada za ovu godinu HTZ je za TV oglašavanje na primarnim i sekundarnim tržištima predvidjela 27,65 milijuna kuna, napominju iz HTZ-a.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙