FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 26. travnja 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

BARCELONA - U susretu prvog kola WTA teniskog turnira u Barceloni hrvatska tenisačica Mirjana Lučić je pobijedila četvrtu nositeljicu Ruskinju Ekaterinu Makarovu 7:6 (4), 6:3. Bio je to njihov prvi međusobni susret. Za Mirjanu Lučić, koja trenutačno zauzima 100. poziciju na WTA ljestvici, bila je to prva pobjeda nakon pet uzastopnih poraza na turnirima u Indian Wellsu, Nassau, Miamiu, Charlstonu i Stuttgartu.

U drugom kolu očekuje je ogled protiv Slovenke Polone Hercog.

MUNCHEN - Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić uspješno je preskočio prvu prepreku na ATP teniskom turniru u Munchenu na kojem je prošle godine stigao do finala. Nakon dva sata i dvije minute igre je pobijedio Talijana Simonea Bolellija 7:5, 7:6 (4). Bio je to njihov treći međusobni susret i druga Čilićeva pobjeda. Prvu je ostvario 2007. u Moskvi, dok je 26-godišnji Talijan slavio u Zagrebu prije tri godine. Čilića u drugom kolu očekuje susret protiv Argentinca Horacia Zeballosa.

Na istom turniru nastupio je i Ivan Dodig, no polufinalist Barcelone je ispao već u prvom kolu. Dodig je izgubio od Nijemca Philippa Petzschnera 1:6, 4:6. Bio je to njihov prvi međusobni susret.

BEOGRAD - Hrvatski tenisač Franko Škugor nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Beogradu. nakon što je uspješno prošao kvalifikacije, Škugor je izgubio susret 1. kola, bolji od njega bio je Španjolac Marcel Granollers sa 7-5, 6-1 nakon sat i pol igre. Bio je ovo prvi međusobni ogled Škugora i Granollersa.

ZAGREB - Ždrijeb domaćina utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Varaždina odredio je da će se prva igrati u Zagrebu 11. svibnja, a uzvratna u Varaždinu 25. svibnja. Dinamu će to biti čak 15. finale kupa, a do sada je slavio deset puta, dok je Varaždin u dosadašnjih pet nastupa u finalima svih pet puta izgubio. Četiri puta od Dinama, a jednom od Rijeke.

SPLIT - Za novoga predsjednika Nogometnog kluba Hajduk u utorak je na sastanku Nadzornornog odbora kluba imenovan Hrvoje Maleš (32), dok su članovi Uprave postali Milo Nižetić i Pavle Ciccarelli. Hrvoje Maleš diplomirani je ekonomist iz Kaštel Lukšića, a nogometom se bavio kao igrač NK Val iz Kaštel Starog. Nova Uprava bi trebala biti predstavljena u četvrtak.

ZAGREB - Završnica Hrvatskog kupa za rukometaše igrat će se 7. i 8. svibnja u Splitu, odlučilo je Povjerenstvo za dodjelu organizacije Hrvatskog rukometnog saveza (HRS). U polufinalu 7. svibnja igrat će EMC Split – Poreč, CO Zagreb – Bjelovar.

MARTIGNY - Španjolac Jonathan Castroviejo (Euskaltel) pobjednik je prologa biciklističke utrke "Tour de Romandie", koja se boduje za "ProTeam", voženog u Martignyju u dužini od 3.5 kilometra. Castroviejo je ostvario vrijeme od 3:40 minuta, samo 27 stotinki zaostao je drugi Amerikanac Taylor Phinney (BMC), a 73 treći Australac Leigh Howard (HTC).

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (Astana), koji ovu utrku koristi kao pripremu za "Giro d'Italiju", u prologu je zauzeo 143. mjesto sa 23 sekunde slabijim vremenom od Castrovieja.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙