FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jandroković u Berlinu na sastanku NATO-Gruzija

Autor: nkot
ZAGREB, 15. travnja 2011. (Hina) - Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovao je u petak u Berlinu na sastanku Komisije NATO-Gruzija, koji je organiziran u okviru sastanka ministara vanjskih poslova država članica NATO-a, priopćeno je iz MVPEI-a.

Ministar Jandroković naglasio je svesrdnu potporu provedbi reformi u Gruziji u okviru približavanja članstvu u NATO-u. Pozvao je gruzijsku vlast da nastavi taj reformski put i ustraje u svojim ambicijama. Dodao je i kako Hrvatska cijeni znatan doprinos Gruzije misiji ISAF-a u Afganistanu, priopćeno je.

Ministar Jandroković ponovio je kako Hrvatska bezrezervno podržava nezavisnost i teritorijalni integritet Gruzije, te pozdravio konstruktivan doprinos Gruzije u rješavanju teritorijalnih sporova bez primjene vojne sile.

U nastavku dvodnevnog sastanka ministara vanjskih poslova država članica NATO-a u Berlinu, ministar Jandroković sudjelovat će na sastancima Komisije NATO-Ukrajina i Vijeća NATO-Rusija, priopćeno je iz MVPEI-a.

(Hina) xpp/xdv ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙