FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dogovoreni poslovi na sajmu graditeljstva u Moskvi

Autor: dduk
ZAGREB, 11. travnja 2011. (Hina) - Hrvatske tvrtke na sajmu graditeljstva MosBuild u Moskvi ugovorile su nekoliko konkretnih poslova, a prvi koji će biti realiziran u skorom vremenu je izvoz parketa tvrtke Galeković na rusko tržište, priopćeno je iz Hrvatske gospodarske komore.

Na najvećem i najpoznatijem sajmu za izgradnju i uređivanje interijera u Rusiji i istočnoj Europi hrvatski proizvođači predstavili su se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva.

Sajam je održan od 5. do 8. travnja, a predstavilo se osam hrvatskih proizvođača parketa, prozora i vrata - Požgaj, Pan parket, Drvoproizvod, PPS Galeković, Pana, Lokve, Proizvodnja Javor i Spačva.

U Komori ocjenjuju da je Rusija vrlo interesantna za hrvatsku drvnu industriju koja je nastupom u Moskvi dokazala da ima proizvode za rusko tržište. Među preprekama za nastup u Rusiji u HGK ističu carine za hrvatske proizvode od drva.

(Hina) pp/xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙