FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu otvoren kompleks "Cvjetni"

Autor: dmak
ZAGREB, 7. travnja 2011. (Hina) - Novi stambeno-poslovni kompleks "Cvjetni", investitora Hoto grupe, točno u 11 sati spuštanjem ružičastog zastora na zagrebačkom Cvjetnom trgu službeno je otvoren za posjetitelje.

U "Cvjetnom" se u najužem središtu Zagreba nalazi 50-ak trgovina, barova i restorana, a kako je najavljeno, otvorit će se 715 novih radnih mjesta. Investicija je vrijedna 108 milijuna eura, a sastoji se od tri cjeline.

Prva je gradska šetnica namijenjena shoppingu i cjelodnevnoj zabavi s brojnim sadržajima za građane, od čega 80 posto pripada modi, obući, ekskluzivnoj galanteriji i kozmetici. Među brojnim svjetskim brendovima u "Cvjetnom" će se, među ostalim, naći i, po prvi puta u Hrvatskoj, poznati švedski trgovački lanac H&M.

Drugu cjelinu čini rezidencijalni blok s 56 luksuznih stanova, a treću kompleks podzemnih garaža s 320 javnih i 106 privatnih parkirnih mjesta.

Unutrašnjost "Cvjetnog" je natkrivena pješačka zona površine 2500 četvornih metara koja spaja Cvjetni trg i Varšavsku ulicu, a za građane će biti otvorena 24 sata kao novo urbano okupljalište.

Supermarket unutar "Cvjetnog" radit će od 7 do 22 sata radnim danima i subotom te od 7 do 19 nedjeljom. Ugostiteljski lokali svakim danom bit će otvoreni od 7 do 23 sata, a pojedini lokali radit će do dva sata ujutro. Ostale trgovine imaju radno vrijeme od 9 do 21 sat radnim danom, a nedjeljom od 10 do 19 sati.

Velikom broju građana koji su se okupili na otvaranju ponuđeni su krafni, croissanti i kava, tijekom cijelog dana će ih zabavljati brojni ulični svirači i zabavljači, a u 19 sati će uz prigodni koncert, kako je najavljeno, biti organizirana i nagradna igra.

Otvaranje "Cvjetnog" i njegove pristupne rampe za podzemnu garažu u Varšavskoj ulici pratio je i prosvjed udruga Prava na grad i Zelena akcija.

(Hina) xdm yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙