FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završio najkraći i najmalobrojniji prosvjed u Zagrebu

Autor: spar
ZAGREB, 2. travnja 2011. (Hina) - Antivladin prosvjed u Zagrebu, na kojem je do sada sudjelovalo najmanji broj prosvjednika, njih stotinjak, završen je večeras oko 20 sati, na Cvjetnom trgu, nakon jednosatne šetnje najužim središtem grada.

Oko stotinjak prosvjednika okupilo se večeras u 19 sati na Cvjetnom trgu . Na prosvjedu su sudjelovali i pripadnici pokreta "Stop prognonu hrvatskih branitelja". Prosvjednici su izrazili nezadovoljstvom podjelom koja se pojavila među njima. Kako su, naime, rekli, 31. ožujka u prostorijama školskog sindikata Preporod održan je sastanak s "podobnim koordinarotima" prosvjeda, na kojem je "ozakonjena podjela", koja je bila u zadnja dva prosvjeda, 19. i 23. ožujka, a što se, naveli su žele izbjeći.

Jedan od organizatora i začetnik Facebook prosvjeda, Ivan Pernar, izjavio je večeras da se Vlada ne može rušiti ako se prosvjednici dijele na lijeve i desne te da im je zajednički cilj rušenje vlade.

Prosvjednici su s Cvjetnog krenuli Praškom, Berislavićevom, Teslinom te natrag na Cvjetni. Nosili su transparente s antivladinim porukama, ali nije bilo izvikivanja parola.

Sljedeći prosvjedi najavljeni su za srijedu i subotu u 19 sati na Cvjetnom trgu.

(Hina) xtdel ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙