FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 29. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog bure, dionicom Jadranske magistrale od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina). Zbog jaka vjetra na dionici autoceste A 1 od čvora Maslenica do tunela Sveti Rok brzina je ograničena na 60 km na sat. Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na sjeverozapadu i u Gorskom kotaru. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan magle ima od Varaždina do Goričana, a na A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Vrbovsko. Na cestama kroz gorja i na Jadranskoj magistrali (D8) mogući su odroni. Na autocesti A 1, zbog radova, od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići, u smjeru Splita, promet teče dvosmjerno, jednom stranom kolnika. Kroz tunel Plasina vozi se dvosmjerno, jednom cijevi. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, između čvorova Popovec i Ivanja Reka, u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom. Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je promet teretnih vozila na izlazu, a na Maclju na ulazu. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U većem dijelu unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i uglavnom suho. U Lici i Gorskom kotaru te u Dalmaciji oblačnije uz povremenu kišu, koja će biti najčešća na krajnjem jugu. Prema kraju dana oborine će uglavnom prestati. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na većem dijelu Jadrana slaba do umjerena bura, podno Velebita na udare i jaka. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Najviša temperatura uglavnom između 12 i 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙