FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla mjestimice u središnjoj Hrvatskoj

Autor: ista
ZAGREB, 6. travnja 2011. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, a na dionicama gdje ima magle, kolnici su vlažni i skliski, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Zbog bure, mostom Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku i Jadranskom magistralom (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina).

Zbog obnove mosta Vaganac, za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom (D 1), a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac (D 50)-Špilnik (D 52)-Borje (D 1)-Prijeboj (D 504)-GP Ličko Petrovo Selo.

Na autocesti A 1 od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići, u smjeru Splita, promet teče dvosmjerno, jednom stranom kolnika.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Zbog obnove nadvožnjaka Klara, na zagrebačkoj obilaznici (A 3) od čvora Buzin do čvora Lučko, promet teče sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine od 40 km na sat.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙