FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: otvorene ceste u Cabuni i Lukaču

Autor: jnah
ZAGREB, 20. ožujka 2011. (Hina) - Od 9 sati otvorene su državne ceste D 2 Virovitica-Slatina u mjestu Cabuna i D 5 Virovitica-Terezino Polje u mjestu Lukač, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

To su bili punktovi na kojima su prosvjedovali seljaci Virovitičko-podravske županije. Zbog prosvjeda seljaka iz Vukovarsko -srijemske županije i dalje su zatvorene državne ceste D 46 Ilača-Tovarnik i D 518 Vinkovci-Osijek u Jarmini.

Zbog bure, za sav promet zatvorene su: dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (D 54). Obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina (D 50 i D 27).

Dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između Delnica i Kikovice zabrana je prometa za vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, kampere, kombi vozila, motocikle i vozila s kamp prikolicama. Obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar (D 3).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a na dionici Jadranske magistrale (D 8) Bakar-Sveta Marija Magdalena, te na Paškom mostu dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski na cestama u Lici i Slavoniji.

HAK moli vozače za strpljenje na relaciji Zagreb-Čazma, zbog održavanja 36. međunarodnog atletskog supermaratona «Od Kaptola do Kaptola», koji je krenuo u 8 sati iz Zagreba i kreće se trasom kroz Sesvete – Dugo Selo – Božjakovinu – Lupoglav – Kloštar Ivanić – Caginec – Šumećane – Dapce do cilja u središtu Čazme. Prilikom prolaska maratonaca, promet će se povremeno prekidati. Prvi maratonci se očekuju oko 11,30 sati.

Na graničnim prijelazima nema poteškoća.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙